Música
,
2019
Dissabte 14 de desembre, 20:30h
Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
Vilafranca del Penedès

Concert de Lluc Casares Quintet

El saxofonista i clarinetista Lluc Casares presenta el seu darrer enregistrament 'Sketches Overseas', amb el que ha guanyat el premi al "millor disc de Jazz" del 2018, atorgat pel grup Enderrock.

El presentarà a Vilafranca acompanyat d'Oriol Vallès (trompeta), Joan Monné (piano), Giuseppe Campisi (contrabaix) i el seu germà, Joan Casares (bateria).

Amb línies de baix que caminen, acords percudits i fraseigs melòdics, les composicions es poden definir dins l'estètica de l'anomenat Straight Ahead Jazz, estil amb que l'autor s’identifica, tot i que no se’l pot encasellar en cap tendència concreta. Arranjaments acurats i espais suficients per a la improvisació més avantguardista són la constant de les peces del disc que, una rere l’altra, es van fent un lloc en l'imaginari de l'espectador. Sonny Stitt i Louis Armstrong li van ser molt familiars durant la infància, però fou el seu pare Pau Casares, referent jazzístic de l'escena catalana, el seu primer mestre i mentor. Instal·lat actualment a Nova York, en Lluc forma part del prestigiós Artist Diploma Ensemble de la Juilliard School of Music, sota la direcció de Wynton Marsalis, i ha tocat amb músics com Dr. John, Nicholas Payton, Frank Wess, Phil Woods, Lee Konitz, Jon Faddis, Jesse Davis o Arturo Sandoval.

Preu: 

12€ | 10€ reduïda
5€ Alumnes Escola de Música de l’Alt Penedès (EMAP) i Escola Municipal de Música Dolors Calvet (EMMDC) menors 18 anys
Gratuït, socis i col·laboradors Jazz Club

Venda d'entrades online aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1