Música
,
2019
Dissabte 25 de juny, 20:30h
Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
Vilafranca del Penedès

Concert de VEIN Trio

Format a Basilea fa més d’una dècada, VEIN (vena, via, estil, ...) combina la improvisació del Jazz amb la música clàssica europea. Ja als anys 60, el músic i estudiós nord-americà Gunther Schuller va qualificar aquesta fusió com “The Third Stream”, la tercera via.

És amb aquest plantejament que VEIN ha construït la seva excel·lent reputació, incrementada gràcies a la continuïtat que ha tingut a l’hora d’abordar nous projectes. Gairebé des dels inicis, el grup ha publicat un disc a l’any.

Els tres components comparteixen lideratge musical, escriuen la majoria dels temes i creen un so fluid i cosmopolita. Les seves perllongades col·laboracions amb solistes de prestigi, com el trombonista Glenn Ferris i els saxofonistes Greg Osby, Dave Liebman o Andy Sheppard, han donat rellevància a la seva exitosa carrera. Les composicions originals s’equilibren amb adaptacions tant de la tradició clàssica com del jazz, com es pot comprovar a àlbums com l’aclamat 'VEIN Plays Ravel' (2017). El trio està format pels bessons Michael i Florian Arbenz (piano i bateria) amb Thomas Lähns al contrabaix.

Preu: 

12€ | 10€ reduïda
5€ alumnes de l'Escola Municipal de Música i menors de 18 anys
Gratuït, socis
Venda d'entrades online aquí.

Organitza: 

Jazz Club Vilafranca

Més informació: 

  • imatge de control 1per1