Arts
,
2019
Del 26 d'abril al 16 de juny
Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Exposició 'Anàloga' de Maria Vernet

La mostra aplega vint pintures d’acrílic sobre tela de la jove i polifacètica artista catalana Maria Vernet.

Nascuda a Tarragona l’any 1979, i llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona l’any 2006, Maria Vernet ens presenta una complexa i completa exposició per fer fluir la imaginació i la interpretació subjectiva de la realitat. Cada imatge té una analogia d’impacte que pretén mostrar la realitat oculta, amb la intenció de fer comprendre sense jutjar.

Entre els humans i els animals, la connexió és il·limitada, som mimètics, rivals, paradoxals, harmonitzables. L’art és un mitjà que commou a Maria Vernet i que projecta com una forma de viure. Entén que el patiment apareix de forma innata sorgit del fons del mateix ésser i la pintura és un refugi de color que serveix al silenci per sotmetre’s al món i comprendre l’existència. Segons l’artista, sovint l’ànima s’agita perquè l’humà la sacseja amb la carència d’humanitat. Contemplar la bellesa dels animals serveix per sotmetre’ns a la veritat més humil i universal.

A cada quadre de postal hi ha un amalgama i un lligam que exposa els moviments de l’ànima, la simbiosi natural de les presències inexactes en convivència terrenal. Pors energies, ànsies, calmes... tot un catàleg vital que ens reclama.

Horari: 

De dijous a dissabte de 18 a 20h
Diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h

Organitza: 

Fundació PINNAE

Més informació: 

  • imatge de control 1per1