AGENDA
Arts
2019
Del 21 de desembre al 27 de gener
  • Vilafranca del Penedès
Fòrum Berger Balaguer

Exposició ’Artistes contemporanis del Museu de Montserrat’

Selecció de 12 obres de gran format del fons d'art del Museu de Montserrat dels 8 artistes contemporanis següents: Josep Niebla, Josep Guinovart, Hugo Fontela, Jordi Fulla, Jordi Pericot, Laurent Jiménez, Waltraud Maczassek i Jaume Ribas.

Horari: 

De dijous a dissabte de 18:30 a 20:30h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18:30 a 20:30h.

Sinopsi: 

Es tracta de 12 obres de gran format d’autors contemporanis que han exposat al Museu de Montserrat els darrers anys i que han cedit les seves obres. El conjunt de totes les pintures seleccionades ofereix un esplèndid panorama de la pintura contemporània a Catalunya des de l’expressionisme abstracte fins a una abstracció etèria i més espiritual amb influències de l’orient asiàtic. Cal esmentar encara l’art cinètic, aquell que afegeix el valor dinàmic del moviment a la superfície estàtica.

Aquesta exposició reuneix obres d’art contemporani des del 1962 i fins 2012. Josep Niebla, Josep Guinovart, Laurent Jiménez-Balaguer, Hugo Fontela, Jordi Fulla, Jordi Pericot, Waltraud Maczassek i Jaume Ribas són els artistes de diferents generacions escollits per participar en el diàleg de confrontació de l’art contemporani del segle XX i XXI.

L’Abadia de Montserrat beu d’una tradició artística mil·lenària que dialoga activament amb el present. El Museu de Montserrat és un gran exponent d’aquesta presència en el món artístic actual. L’incipient fons d’art contemporani palesa com la institució malda per posar a l’abast dels visitants del santuari la creativitat de final del segle XX i començament del segle XXI. Vilafranca serà part d’aquest exponent amb una selecció de diferents propostes expositives de gran format que no deixarà indiferent.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Fundació Pinnae

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició ‘Miquel Falgàs: La Peribilitat del Nom’
Del 12 de gener al 12 de febrer
Reus
Diumenge 10 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Exposició ‘Territorial’ d'Elisenda Rosàs
Del 10 de gener al 2 de febrer
Reus
Exposició ‘El farcell de la postguerra’
Del 4 de desembre a l’11 de febrer
Cambrils
Setmana LGTBI a Valls, 2019
Del 21 al 26 de gener
Valls
Del 14 de desembre al 24 de març
Vilafranca del Penedès
Exposició 'Els primers trets de Francesc Boix'
Del 31 de gener al 17 de febrer
Valls
Any cardenal Vidal i Barraquer 2018
De l’11 de gener al 17 de febrer
Tarragona