AGENDA
Arts
August Rosell
2019
Del 4 de maig al 28 de juliol
  • Santa Margarida i els Monjos
Galeria Palmadotze

Exposició d'August Rosell

Exposició individual del pintor August Rosell qui s’ha definit al llarg de més de quaranta anys de trajectòria artística com un dels pintors més emblemàtics del Penedès, que ha forjat un estil pictòric molt personal i inconfusible.

Rosell presenta l’exposició com un petit resum de tota la seva obra. Una pintura que s’ha dit evoluciona desde un figurativisme “romàntic”, intimista i atmosfèric, vers una pintura d’expressió més espontània, sense mètode ni projecte com diu ell, on el pintor hi imprimeix àgils, rítmiques i vibrants pinzellades. Pinzellades que dibuixen línies, taques i espais de llum i d’ombra que esdevenen visions impactants de la realitat interpretada d’ una forma personal, lleugerament transformada per la llum, l’atmosfera, la força i l’emoció que el pintor els hi imprimeix mercès a l’ús del color, el domini tècnic i la vibració del seu traç.

Una realitat centrada preferiblement en els paisatges - rurals i urbans -, les natures mortes, les composicions d’ interiors i les figures. És en aquest darrer àmbit, en el qual el pintor es permet fer l’ullet a grans mestres de la pintura, com Picasso o Velázquez, a qui l’artista dedica diverses interpretacions de 'Las Meninas'.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Galeria Palmadotze

Més informació: 

Facebook Palmadotze

Et pot interessar

Exposició 'Antoni Tàpies. La resistència del signe'
De l'11 de març a l'1 de novembre
Vila-seca
Exposició 'Deriva' de Carles Gabarró
Del 8 de març al 19 de juliol
Agramunt
Mercat del Préssec d’Ordal, Subirats, 2020
Dissabtes i diumenges
Subirats
Exposició 'Mar d'emocions', de Josep M. Aran
A partir del 28 d'abril
Exposició 'Remendadores', Cambrils 2018
A partir del 26 de març
Exposició 'Albert Fabà o la revolta permanent' - Museu de Tortosa 2020
A partir del 26 de maig
Tortosa