AGENDA
Arts
August Rosell
2019
Del 4 de maig al 28 de juliol
  • Santa Margarida i els Monjos
Galeria Palmadotze

Exposició d'August Rosell

Exposició individual del pintor August Rosell qui s’ha definit al llarg de més de quaranta anys de trajectòria artística com un dels pintors més emblemàtics del Penedès, que ha forjat un estil pictòric molt personal i inconfusible.

Rosell presenta l’exposició com un petit resum de tota la seva obra. Una pintura que s’ha dit evoluciona desde un figurativisme “romàntic”, intimista i atmosfèric, vers una pintura d’expressió més espontània, sense mètode ni projecte com diu ell, on el pintor hi imprimeix àgils, rítmiques i vibrants pinzellades. Pinzellades que dibuixen línies, taques i espais de llum i d’ombra que esdevenen visions impactants de la realitat interpretada d’ una forma personal, lleugerament transformada per la llum, l’atmosfera, la força i l’emoció que el pintor els hi imprimeix mercès a l’ús del color, el domini tècnic i la vibració del seu traç.

Una realitat centrada preferiblement en els paisatges - rurals i urbans -, les natures mortes, les composicions d’ interiors i les figures. És en aquest darrer àmbit, en el qual el pintor es permet fer l’ullet a grans mestres de la pintura, com Picasso o Velázquez, a qui l’artista dedica diverses interpretacions de 'Las Meninas'.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Galeria Palmadotze

Més informació: 

Facebook Palmadotze

Et pot interessar

Diumenge 15 de setembre, 11:30h
Vilafranca del Penedès
Exposició 'La meua terra és de colors' d'Emilio Zaragoza
Del 9 d'agost al 28 de setembre
Sant Jaume d'Enveja
'Tallant el cel', el documental sobre els ocells rapinyaires del Foix
Dimarts 17 de setembre, 19:30h
Vilafranca del Penedès
Exposició 'Alfred Figueras. 120 aniversari'
Del 29 d'agost al 27 d'octubre
Manresa
Del 6 de juliol al 6 d'octubre
La Bisbal d'Empordà
Del 10 d'agost al 15 de setembre
Castell d'Aro
Del 5 de juliol al 15 de setembre
Vilanova i la Geltrú