AGENDA
Arts
August Rosell
2019
Del 4 de maig al 28 de juliol
  • Santa Margarida i els Monjos
Galeria Palmadotze

Exposició d'August Rosell

Exposició individual del pintor August Rosell qui s’ha definit al llarg de més de quaranta anys de trajectòria artística com un dels pintors més emblemàtics del Penedès, que ha forjat un estil pictòric molt personal i inconfusible.

Rosell presenta l’exposició com un petit resum de tota la seva obra. Una pintura que s’ha dit evoluciona desde un figurativisme “romàntic”, intimista i atmosfèric, vers una pintura d’expressió més espontània, sense mètode ni projecte com diu ell, on el pintor hi imprimeix àgils, rítmiques i vibrants pinzellades. Pinzellades que dibuixen línies, taques i espais de llum i d’ombra que esdevenen visions impactants de la realitat interpretada d’ una forma personal, lleugerament transformada per la llum, l’atmosfera, la força i l’emoció que el pintor els hi imprimeix mercès a l’ús del color, el domini tècnic i la vibració del seu traç.

Una realitat centrada preferiblement en els paisatges - rurals i urbans -, les natures mortes, les composicions d’ interiors i les figures. És en aquest darrer àmbit, en el qual el pintor es permet fer l’ullet a grans mestres de la pintura, com Picasso o Velázquez, a qui l’artista dedica diverses interpretacions de 'Las Meninas'.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Galeria Palmadotze

Més informació: 

Facebook Palmadotze

Et pot interessar

Fragment del cartell 'Camperol!' de Josep Subirats
Del 9 al 31 de maig
Escaladei
Maria Vernet
Del 26 d'abril al 16 de juny
Vilafranca del Penedès
Fèlix Plantalech
Del 4 de maig al 28 de juliol
Santa Margarida i els Monjos
Tragèdia al call
Diumenge 2 de juny, 10:30h
Tàrrega
Exposició 'Cultura i progrés'
Del 9 de maig al 15 de juny
Reus
Del 27 d'abril al 15 de setembre
Figueres
Ossos
Del 12 d'abril al 16 de juny
Vilafranca del Penedès