Arts
,
2019
Del 4 de maig al 28 de juliol
Galeria Palmadotze
Santa Margarida i els Monjos

Exposició 'En trànsit' de Fèlix Plantalech

'En trànsit' és el títol escollit per Plantalech per la seva exposició individual a Palmadotze. Potser un dels aspectes que l’han dut a aquesta elecció, és que l’exposició reuneix una selecció de treballs dispars en el temps.

Per l’artista, alguns d’ells es compten entre els més significatius realitzats al passat, com el mural de 2 x 8 metres 'Encanyissadament' (2008). I que ara Plantalech vol mostrar com aquell que sap on es troba i honra i agraeix tot allò que l’ha portat fins al present. Tot allò que no desapareix, ans al contrari... tot allò que ha esdevingut l’essència d’una manera de contemplar, escoltar, sentir i establir l’element poètic formal des d’on Plantalech estableix un vincle vers les seves sensacions i memòria interior viscuts a Castellví de la Marca on hi tenia l’estudi, un àmbit rural, “a pagès”, com li agrada dir a ell.

Es tracta d’un llenguatge, cada vegada més depurat, a vegades reduït a signes, símbols o grafismes. Un gest i color mesurat que conviuen amb una acurada elaboració de capes, textures i transparències pictòriques, que l’artista empra per a expressar l’harmonia, l’equilibri, el ritme, la bellesa o el silenci de diferents fonts d’observació i d’inspiració.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Galeria Palmadotze

Més informació: 

Facebook Palmadotze

  • imatge de control 1per1