Arts
,
2019
Del 10 d'octubre al 30 de novembre
Galeria Palmadotze
Santa Margarida i els Monjos

Exposició 'Mutismes' d'Eva Miquel

L’exposició s’inclou dins el programa del Barcelona Gallery Weekend 2019 (Barcelona, 10-13 d'octubre) organitzat per l’Associació de Galeries Art Barcelona.

Sinopsi: 

Aquesta és la tercera exposició individual d’Eva Miquel, que ens presenta una selecció de dibuixos originals fets amb llapis de grafit sobre paper.

La mirada inquietant d’aquesta artista ens mostra en els seus dibuixos una història en blanc i negre a partir de la qual convida al públic a construir el seu propi relat. En aquestes obres, paisatges humans plens de dramatisme i emoció, tot pot ocórrer. Eva Miquel és una alquimista del paisatge, una encantadora del llapis, una romàntica amant de la qualitat gràfica, del gris i el negre que reverbera sobre la soledat del paper blanc. Ens embruixa amb la seva tècnica, plasma l’emoció mentre balla amb el llapis.

El fil conductor de les obres de l’Eva Miquel no és altre que la mirada poètica. I aquesta poesia queda plasmada en els seus quadres i en la mirada de qui els observa però, rere la bellesa, s’entreveu un pesar profund del drama social contemporani.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Galeria Palmadotze

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Facebook Palmadotze

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar