Arts
,
2019
Del 20 de setembre al 20 d'octubre
Sala dels Trinitaris
Vilafranca del Penedès

Exposició 'No em va fer Joan Brossa'

La mostra és un projecte expositiu d’art sonor creat per Cabosanroque (Laia Torrents i Roger Aixut) que explora la prosa més desconeguda del poeta Joan Brossa, la qual posa en estat de paradoxa diferents generes literaris i posa en crisi el principi de realitat.

L’exposició és una gran instal·lació sonora i plàstica que està formada per diferents elements quotidians que representen els paisatges als que fa referència l’escriptor català en la seva prosa dels anys 40 i 50. Va ser creada amb la finalitat d’obtenir una nova prosa d’interpretació lliure que substitueixi als textos originals, però que al mateix temps conservi el seu significat per poder donar llibertat als espectadors d’extreure’n les seves pròpies interpretacions.

'No em va fer Joan Brossa' va obtenir una de les beques per a la recerca i la creació en l’àmbit de les arts visuals que va atorgar el Departament de Cultura l’any 2016.

Horari: 

De dimecres a divendres de 17 a 20h
Dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h

Inauguració: 

Divendres 20 de setembre: 20h

Programa: 

Dijous 3 d'octubre
18:30h | Escola d'Art Arsenal
Xerrada a càrrec del poeta, assagista, crític i ex director del Centre d'Arts Santa Mònica, Vicenç Altaió juntament amb els components de cabosanroque i de l'artista Vicenç Vacca.

  • imatge de control 1per1