Arts
,
2019
Del 10 d'octubre al 30 de novembre
Galeria Palmadotze
Santa Margarida i els Monjos

Exposició 'Shadows of Young Girls' de Nazif Topçuoglu

L’exposició s’inclou dins el programa del Barcelona Gallery Weekend 2019 (Barcelona, 10-13 d'octubre) organitzat per l’Associació de Galeries Art Barcelona.

Sinopsi: 

El fil fonamental del seu treball és una preocupació constant vers el temps, la memòria i la pèrdua. A l’artista el preocupa la transitorietat de les persones i les coses en general, i mira de reconstruir les imatges poc clares i imperfectes d’un passat idealitzat. Tal temptativa requereix inevitablement l’habilitat de tornar a captar el passat, d’aquí les seves constants referències històriques a pintures i fotografies clàssiques així com a autors com Marcel Proust i Thomas Mann.

Les seves fotografies s’assemblen a pintures atesa la riquesa de colors i detalls, així com pel seu conscient sentit de la composició, que recorda certes escenificacions teatrals. Les més recents, es localitzen a antigues biblioteques o llibreries, on predomina la presencia de noies joves ocupades en una varietat de simbòliques accions i rols. Agrupades en parelles, trios o quartets, amb aspecte acriaturat i robes de col·legiala de classe mitjana-alta, aquestes adolescents sedueixen l’espectador per l’ ambigüitat i la dualitat que manifesten: innocència i experiència, passivitat i agressió, masculinitat i feminitat.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Galeria Palmadotze

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Facebook Palmadotze

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar