AGENDA
Arts
Nazif Topcuoglu
2019
Del 10 d'octubre al 30 de novembre
  • Santa Margarida i els Monjos
Galeria Palmadotze

Exposició 'Shadows of Young Girls' de Nazif Topçuoglu

L’exposició s’inclou dins el programa del Barcelona Gallery Weekend 2019 (Barcelona, 10-13 d'octubre) organitzat per l’Associació de Galeries Art Barcelona.

Sinopsi: 

El fil fonamental del seu treball és una preocupació constant vers el temps, la memòria i la pèrdua. A l’artista el preocupa la transitorietat de les persones i les coses en general, i mira de reconstruir les imatges poc clares i imperfectes d’un passat idealitzat. Tal temptativa requereix inevitablement l’habilitat de tornar a captar el passat, d’aquí les seves constants referències històriques a pintures i fotografies clàssiques així com a autors com Marcel Proust i Thomas Mann.

Les seves fotografies s’assemblen a pintures atesa la riquesa de colors i detalls, així com pel seu conscient sentit de la composició, que recorda certes escenificacions teatrals. Les més recents, es localitzen a antigues biblioteques o llibreries, on predomina la presencia de noies joves ocupades en una varietat de simbòliques accions i rols. Agrupades en parelles, trios o quartets, amb aspecte acriaturat i robes de col·legiala de classe mitjana-alta, aquestes adolescents sedueixen l’espectador per l’ ambigüitat i la dualitat que manifesten: innocència i experiència, passivitat i agressió, masculinitat i feminitat.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Galeria Palmadotze

Més informació: 

Facebook Palmadotze

Et pot interessar

Del 12 de desembre de 2019 al 19 de gener de 2020
L'Estartit
Spam
Del 18 d'octubre al 5 de gener de 2020
Vilanova i la Geltrú
Pintor cubista Maties Palau Ferré (Montblanc, 1921-2000)
Del 5 de desembre al 18 de gener
Reus
De l'1 de desembre de 2019 al 26 de gener de 2020
La Bisbal d'Empordà
Vermut i tertúlia: Construint nous mons
Diumenge 22 de desembre, 12h
Girona
Exposició 'L'arbre de la menja a Xel·listan' de Marcel·lí Antúnez
Del 22 de novembre al 14 de febrer
Banyoles
Del 9 de novembre de 2019 al 2 de febrer de 2020
La Jonquera