Arts
,
2019
Del 8 al 30 de juny
Claustre de Sant Francesc
Vilafranca del Penedès

Exposició 'Tinc un tanc de joguina'

L’exposició “Tinc un tanc de joguina” és un projecte d'àlbum il·lustrat realitzat a partir del poema pacifista 'Tinc un tanc de joguina' de Pere Martí i Bertran i les il·lustracions de Núria Tomàs Mayolas.

Aquesta exposició presenta les vint-i-cinc il·lustracions realitzades amb llapis de colors que acompanyen el poema, obra de la Il·lustradora Núria Tomàs. Estan alineades en una sola imatge, un mural de més de 8 metres on es compagina un dibuix d’observació realista amb un altre de més gràfic i expressiu.

En l’exposició hi participen també els alumnes de quart de Primària de l’Escola Dr. Estalella i Graells i de l’Escola Vedruna Sant Elies de Vilafranca del Penedès. L’exposició presenta els dibuixos que els alumnes van realitzar en un taller impartit pels dos autors del projecte, per provocar una reflexió i un debat intern sobre la presa de consciència que individualment podem prendre decisions i esdevenir agents transformadors de la societat. En aquest cas, per la pau.

L’exposició s’emmarca dins del cicle 'Paraules al Claustre i +' i en el marc de la celebració del 25è aniversari del programa 'Llegir per sentir' de Ràdio Vilafranca.

Inauguració: 

Dissabte 8 de juny: 12:30h
Comptarà amb un “tastet” de poemes de Pere Martí i Bertran.

Clausura: Diumenge 30 de juny: 12:00h
Taller creatiu 'Tinc un tanc de joguina' per a les famílies a càrrec de Núria Tomàs Mayolas i Pere Martí i Bertran.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar