Espectacles
,
2019
Del 25 de novembre al 15 de desembre
Diversos espais
Sant Pere de Riudebitlles

Fem Dansa

Sant Pere de Riudebitlles segueix amb la seva programació de dansa, impulsada des del programa FEM DANSA, amb l'Associació de professionals de la dansa de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

Amb aquesta iniciativa la dansa es fa visible en espais no convencionals, com a la futura biblioteca, al Casal dels Marquesos de Lió, als espais públics, com la plaça del Paper, i així apropar la dansa a tots els públics.

Programa: 

Dilluns 25 de novembre
19:00h | Gimnàs Escola
Activitat formativa amb Miquel Barcelona, un coreògraf i ballarí integrant del Projecte Aliansat 2019-21. Cofundador de l’espai de creació nunArt Creacions Contemporànies de Barcelona.
"Creació en moviment" és un taller adreçat a totes aquelles persones interessades en introduir-se en la dansa contemporània.   
Inscripcions: escolesvelles@gmail.com; Einat: 664 84 83 91.

Divendres 13 de desembre
18:30h | Casal dels Marquesos de Lió
Espectacle 'Ballant Ballàvem', amb Laia Santanach, en un acte de commemoració del 60è aniversari de la Biblioteca M. Àngels Torrents.
'Ballant ballàvem' són paraules en moviment, són expressions dansades, són sensacions i estats composats.

Diumenge 15 de desembre
12:30h | Plaça del Paper
Espectacle de dansa Vertical, amb la cia d'acrobatistes de l'escola d'aeris de La Vertical de Vilafranca del Penedès. Acte on es farà recol·lecta per la Marató de Tv3.

  • imatge de control 1per1