AGENDA
Música
Leonora Milà
2019
Dissabte 19 de gener, 19h
  • Vilafranca del Penedès
Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

Homenatge a Leonora Milà

Dins el cicle 'A l’agrícol parlem de música', l’auditori del Vinseum acollirà un homenatge a la pianista i compositora vilanovina Leonora Milà.

Es comptarà amb la presència de l’artista i del seu fill, Bernat Deltell, llicenciat en periodisme, filologia i música i productor de El Far Blau. En el mateix acte homenatge hi haurà les intervencions musicals de la pianista Montse Rios i Rallé i el grup d’havaneres Xató.

La projecció del documental 'Leonora Milà. Música integral' centrarà l’acte, narrant la seva trajectòria artística i humana. Una genial artista que actua al Palau de la Música als sis anys, al Royal Albert Hall de Londres als tretze i és la primera pianista catalana que fa concerts a la República Popular de la Xina l’Any 1979. També, com a compositora, cal destacar l’estrena a St.Petesburg del seu ballet Tirant lo Blanc.

L’any 2018 se li atorga la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de per la seva vàlua com a persona, compositora i pianista.

Et pot interessar

Poesia
Dilluns 6 de maig, 21h
La Bisbal d'Empordà
XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell
Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala
Pedrera Artlab - Barcelona 2019
Del 22 de març al 30 d'abril
Barcelona
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol