AGENDA
Arts
2019
Divendres 12 de juliol, 22h
  • Vilafranca del Penedès
Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

Most a la fresca

El Most a la fresca és la versió més refrescant del Most Festival a la terrassa del Vinseum. Com cada juliol, la sessió inclou la projecció d’una selecció de treballs guanyadors de l’edició passada del festival. Durant la projecció se servirà vi Dahlia Gris per gentilesa del celler 1+1=3. I el nou equip de la Taverna de Vinseum ens haurà preparat unes coques gratinades d'acompanyament a 2€ la ració.

Programa: 

'Minéral' de Marc Picavez. Gran Premi del Jurat Collita 2018. Sinopsi: Durant dècades, Jo Pithon ha estat creant vins únics en harmonia amb Layon Valley, un lloc perdut d'Anjou, al massís Armoricà. Jo està a punt de retirar-se, així que traspassa el seu terreny al seu fill Jules i la seva parella, Tània, de Mont-real. Però la predicció del temps per a la verema no sembla portar molt bones notícies ... 29 min.

'Bohèmia', d’Anna Petrus. Premi Millor Ficció Collita 2018. Sinopsi: A la Catalunya dels anys 20, la vida del jove Fermí canvia quan hi arriba l’Anna Mir, una pintora (interpretada per la Bruna Cusí), que desperta en l’adolescent la passió per l’art i la pintura, alhora que ell li descobreix a ella un món que fins aleshores desconeixia: la vinya. Bohèmia és l’adaptació cinematogràfica de la història que David Morancho va crear en format còmic per al recull Vinòmics, una obra recopilatòria amb relats gràfics on el vi és el gran protagonista. 16 min.

'Uno', de Javier Marco Rico. Premi Brot 2018 del Jurat. Sinopsis: Un telèfon mòbil a dins d’una bossa hermètica sona en mig del mar. 10 min. Viacruxis, d’Ignasi López. Premi Brot 2018 del Jurat Jove. Sinopsis: En Marcel i l’Andrezj són una llegendària parella de muntanyers. Han estat els primers en pujar als cims més alts i difícils. Malgrat tenir caràcters tan diferents formen un gran equip. En Marcel ha assumit el lideratge i la popularitat, mentre que l’Andrezj té sempre un paper secundari. Ara s’enfrontaran al repte més difícil, arribar al cim verge de la muntanya més alta. Per aconseguir-ho hauran de superar grans obstacles, patir penúries i aguantar-se l’un a l’altre durant molt de temps. Però l’Andrezj ja no està disposat a continuar sent l’ombra del Marcel… 11 min.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Vinseum i Cineclub Vilafranca

Col·labora: 

1+1=3 i La Taverna del Vinseum

Més informació: 

Web Vinseum

Et pot interessar

VOC, Mostra d'Audiovisual en Català, 2020
Divendres 21 de febrer, 19h
Malgrat de Mar
VOC, Mostra d'Audiovisual en Català, 2020
Dijous 20 de febrer, 19h
La Seu d'Urgell
Lletres i Vins, Biblioteques amb D.O., 2020
Del 8 al 26 de febrer
Alguaire
Las Migas
Diumenge 1 de març, 19h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 21 de març, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Cítric. VI Cicle de cultura crítica i popular - Barcelona 2020
Del 9 de febrer al 23 de maig
Barcelona
Diumenge 23 de febrer, 12h
Vilafranca del Penedès
VOC, Mostra d'Audiovisual en Català, 2020
Del 14 al 28 de febrer
Tremp, Sort, La Seu d'Urgell