AGENDA
Arts
2019
Divendres 12 de juliol, 22h
  • Vilafranca del Penedès
Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

Most a la fresca

El Most a la fresca és la versió més refrescant del Most Festival a la terrassa del Vinseum. Com cada juliol, la sessió inclou la projecció d’una selecció de treballs guanyadors de l’edició passada del festival. Durant la projecció se servirà vi Dahlia Gris per gentilesa del celler 1+1=3. I el nou equip de la Taverna de Vinseum ens haurà preparat unes coques gratinades d'acompanyament a 2€ la ració.

Programa: 

'Minéral' de Marc Picavez. Gran Premi del Jurat Collita 2018. Sinopsi: Durant dècades, Jo Pithon ha estat creant vins únics en harmonia amb Layon Valley, un lloc perdut d'Anjou, al massís Armoricà. Jo està a punt de retirar-se, així que traspassa el seu terreny al seu fill Jules i la seva parella, Tània, de Mont-real. Però la predicció del temps per a la verema no sembla portar molt bones notícies ... 29 min.

'Bohèmia', d’Anna Petrus. Premi Millor Ficció Collita 2018. Sinopsi: A la Catalunya dels anys 20, la vida del jove Fermí canvia quan hi arriba l’Anna Mir, una pintora (interpretada per la Bruna Cusí), que desperta en l’adolescent la passió per l’art i la pintura, alhora que ell li descobreix a ella un món que fins aleshores desconeixia: la vinya. Bohèmia és l’adaptació cinematogràfica de la història que David Morancho va crear en format còmic per al recull Vinòmics, una obra recopilatòria amb relats gràfics on el vi és el gran protagonista. 16 min.

'Uno', de Javier Marco Rico. Premi Brot 2018 del Jurat. Sinopsis: Un telèfon mòbil a dins d’una bossa hermètica sona en mig del mar. 10 min. Viacruxis, d’Ignasi López. Premi Brot 2018 del Jurat Jove. Sinopsis: En Marcel i l’Andrezj són una llegendària parella de muntanyers. Han estat els primers en pujar als cims més alts i difícils. Malgrat tenir caràcters tan diferents formen un gran equip. En Marcel ha assumit el lideratge i la popularitat, mentre que l’Andrezj té sempre un paper secundari. Ara s’enfrontaran al repte més difícil, arribar al cim verge de la muntanya més alta. Per aconseguir-ho hauran de superar grans obstacles, patir penúries i aguantar-se l’un a l’altre durant molt de temps. Però l’Andrezj ja no està disposat a continuar sent l’ombra del Marcel… 11 min.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Vinseum i Cineclub Vilafranca

Col·labora: 

1+1=3 i La Taverna del Vinseum

Més informació: 

Web Vinseum

Et pot interessar

Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit
Dissabtes i diumenges de febrer
Espectacle de màgia 'Conjuro' a càrrec del mag Yunke
Dissabte 8 de febrer, 20:30h
Vilafranca del Penedès
MACCA Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva, 2020
Dies 1 i 2 de febrer
Cassà de la Selva
Dimarts 4 de febrer, 20h
Vilafranca del Penedès
Dijous 30 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Cicle Biblioteques amb DO a Reus, 2019
Del 18 al 26 de febrer
Balaguer
cartografies
Del 20 de desembre al 22 de març de 2020
Vilafranca del Penedès
2a edició, Tarragona Sona Flamenc, Tarragona, 2020
De l'1 al 16 de febrer
Tarragona