Música
,
2019
Diumenge 15 de desembre, 19h
Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

MUSiCVEU Festival: Concert del Quartet Mèlt

En el marc del 6è MUSiCVEU Festival, el Quartet Mèlt presenta el concert 'Nadal a casa'. El Quartet Mèlt és un grup vocal jove format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés.

Ells són la soprano Magalí Sare (Bellaterra), la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell). El Quartet Mèlt va ser guanyador de la tercera temporada del concurs musical de TV3 “Oh Happy Day” i han publicat dos discos 'Maletes' (2016) que recull una varietat de peces de la seva trajectòria i 'Xarrampim' (2017) amb un recull de nadales molt especial.

Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

Les nadales són el gènere més identificatiu dels orígens del Quartet Mèlt. És per això que no podia faltar en aquesta edició del MUSiCVEU un concert en honor a aquest gènere. Les cançons nadalenques de casa nostra que hem sentit tota la vida i que el grup va començar cantant al carrer en les dates assenyalades, en format ‘a cappella’, es combinen amb altres nadales de ressò internacional.

Programa: 

Programa complert del MUSiCVeu Festival aquí (enllaç PDF)

Preu: 

10€ ( Part de la recaptació a la Marató de TV3)
Venda d'entrades online aquí

Fitxa tècnica: 

Magalí Sare, soprano
Ariadna Olivé, contralt
Eloi Fort, tenor
Oriol Quintana, baríton

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1