AGENDA
Música
2019
Diumenge 20 de gener, 19h
  • Vilafranca del Penedès
Auditori del Fòrum Berger Balaguer

Musicveu Festival: In Crescendo

El Musicveu Festival ofereix nou concerts del 24 de novembre del 2018 al 5 de maig del 2019. El grup vocal In Crescendo porta al Musicveu una selecció de les cançons que més han marcat al grup, algunes 100% a capella i altres acompanyades d'instruments en directe interpretades pels mateixos membres del grup. Un concert màgic i emocionant que quedarà a la retina.

Sinopsi: 

La història musical d'In Crescendo va arrencar després de guanyar el concurs 'Oh Happy Day' de TV3, l'any 2014 i treure el seu primer disc 'Som In Crescendo' (2015), que els va portar de gira per Catalunya, Aragó, Illes Balears, Croàcia, Suïssa i Polònia en més de cinquanta concerts. El grup vocal va evolucionar quan al 2016 va publicar un DVD musical al costat de l'Orquestra de Cambra de Granollers, i un segon disc i espectacle titulat 'Ínfimit' (2017).

Després de quatre anys i gires de concerts nacionals i internacionals, experiments musicals i col·laboracions amb artistes reconeguts, com el concert pels refugiats al Palau Sant Jordi de Barcelona amb Joan Manuel Serrat, Joan Dausà, Elena Gadel...), In Crescendo segueix enfrontant-se al repte de versionar de manera sorprenent cançons de tots els moments, estils i llocs, amb particulars arranjaments i un mode únic d’interpretar temes moderns.

Preu: 

Fitxa tècnica: 

Direcció musical: Lluis Pérez Cansell
Direcció escènica: In Crescendo i Jordi Vilar
Intepretació: Lluís Pérez Cansell, Paula Aparicio, Elena Oliver, Samantha López, Anna Pérez Cansell, Queralt Barbany, Laia Martínez, Miquel Fernández, Arnau Oliver, Inés Martí de Veses, Maria Rosa Rodríguez i Julen Gerrikabeitia.

Organitza: 

Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca

Més informació: 

Et pot interessar

Diumenge 28 d'abril, 19h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 18 de maig, 12h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 4 de maig, 10h
Sant Sadurní d'Anoia
Big Band Escola Músics
Dissabte 27 d'abril, 20:30h
El Vendrell
Diumenge 19 de maig, 10:30h
El Vendrell
Divendres 26 d'abril, 19:30h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 18 de maig, 17:30h
Santa Fe del Penedès