Espectacles
,
2019
Diumenge 10 de març, 19h
Auditori del Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Musicveu Festival: 'Les dones de la Lloll'

El Musicveu Festival ofereix nou concerts del 24 de novembre del 2018 al 5 de maig del 2019. La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran presenta el seu nou espectacle 'Les Dones de la Lloll', una proposta de teatre musical per a tots els públics on la dona és la protagonista.

Sinopsi: 

Les Dones de la Lloll és un xou ple d’ironia, poesia, paròdies, cançons i molt, molt d’humor. Un espectacle de creació pròpia per riure i reflexionar sobre el paper femení al segle XXI, amb tot l’humor que la caracteritza i acompanyada d’un piano. A l’actriu Lloll Bertran li agrada posar cullerada en tots els treballs que fa, per això aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat.

Després de més de 30 anys que avalen la seva prolífica i ininterrompuda carrera, Lloll Bertran arriba al Festival MUSiCVEU amb una nova proposta que conté tot l’humor blanc, irònic, subtil i intel·ligent que el seu públic espera. Una Lloll en total essència, que atrapa l’espectador amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar.

Preu: 

Organitza: 

Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca

Més informació: