Llibres
,
2019
Divendres 14 de juny, 19:30h
L'Agrícol
Vilafranca del Penedès

Presentació del llibre 'El somriure de l'esfinx'

El Centre artístic Penedès L’Agrícol acollirà la presentació del poemari 'El somriure de l’esfinx', de Pagès Editors, de l’escriptora vilanovina Teresa Costa-Gramunt, a càrrec de David Cuscó, editor.

L’acte comptarà amb un recital de poesia a càrrec d’Anna M. Ruiz, professora de literatura i crítica literària, i amb la col·laboració de l'Escola de Música: Aula de Sons amb seu al Centre Agrícol.

Teresa Costa-Gramunt, de formació humanista i especialitzada en el disseny d’exlibris, s’ha dedicat intensament a la creació literària. Ha publicat cap a una cinquantena de llibres entre assaigs, retrats, biografies, narracions, llibres de viatges, estudis literaris, poemes i prosa poètica. Conferenciant de temes artístics i humanístics, també desplega una gran activitat intel·lectual com a articulista cultural i d’opinió a través de les seves columnes a diversos mitjans. Alguns dels seus poemes formen part de diverses antologies i han estat traduïts a diverses llengües. També és traductora, assagista i editora.

Preu: 

Entrada gratuïta

  • imatge de control 1per1