AGENDA
Llibres
El somriure de l'esfinx
2019
Divendres 14 de juny, 19:30h
  • Vilafranca del Penedès
L'Agrícol

Presentació del llibre 'El somriure de l'esfinx'

El Centre artístic Penedès L’Agrícol acollirà la presentació del poemari 'El somriure de l’esfinx', de Pagès Editors, de l’escriptora vilanovina Teresa Costa-Gramunt, a càrrec de David Cuscó, editor.

L’acte comptarà amb un recital de poesia a càrrec d’Anna M. Ruiz, professora de literatura i crítica literària, i amb la col·laboració de l'Escola de Música: Aula de Sons amb seu al Centre Agrícol.

Teresa Costa-Gramunt, de formació humanista i especialitzada en el disseny d’exlibris, s’ha dedicat intensament a la creació literària. Ha publicat cap a una cinquantena de llibres entre assaigs, retrats, biografies, narracions, llibres de viatges, estudis literaris, poemes i prosa poètica. Conferenciant de temes artístics i humanístics, també desplega una gran activitat intel·lectual com a articulista cultural i d’opinió a través de les seves columnes a diversos mitjans. Alguns dels seus poemes formen part de diverses antologies i han estat traduïts a diverses llengües. També és traductora, assagista i editora.

Preu: 

Entrada gratuïta

Et pot interessar

Presentació Riu d'Art - Riba-roja d'Ebre 2019
Dissabte 22 de juny, 19h
Riba-roja d'Ebre
Obertura republicana
Dimarts 18 de juny, 19:30h
Igualada
Campanar Santa Maria
Dissabte 29 de juny, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Llibre 'Bienalados' de Fàtima Beltran Curto
Divendres 20 de setembre, 19:30h
Tortosa
Sant Joan
Diumenge 23 de juny, 21h
Vilafranca del Penedès
Tinc un tanc de joguina
Del 8 al 30 de juny
Vilafranca del Penedès