AGENDA
Llibres
Senyes i aproximacions
2019
Divendres 20 de setembre, 19:30h
  • Vilafranca del Penedès
L'Agrícol

Presentació del llibre 'Senyes i aproximacions'

Oriol Pi de Cabanyes presenta el seu nou llibre 'Senyes i aproximacions - 123 assaigs breus d'història cultural', editat a Publicacions de l'Abadia de Montserrat.

L’acte comptarà amb la participació de professors de tres instituts de Vilafranca: Jaume Ferrer, professor de literatura catalana de l'Institut Eugeni d'Ors, Caterina Ferreres, professora de filosofia de l'Institut Milà i Fontanals, i Antoni Puimedon, professor de filosofia de l'Institut Alt Penedès.

'Senyes i aproximacions' d´Oriol Pi de Cabanyes articula un conjunt d´escrits, que mantenen un interès viu, pensats per a il·lustrar una determinada actualitat cultural que no caduca amb el temps. Amb els escrits -o glosses- d´aquest llibre passen ja del mig miler, els publicats fins ara per Oriol Pi de Cabanyes a 'Glossari d´escriptors catalans del segle XX' (2003), 'A punta d´espasa' (2005), 'Pedra sobre pedra' (2007), 'Sobre Maragall, d´Ors, Espriu, Porcel i altres' (2013) i 'Columnes i davantals' (2015), tots ells en aquesta mateixa col·lecció. Aquest és, doncs, el sisè volum d´una sèrie de breus assaigs que combinen la informació amb la reflexió cultural a partir d´un bon coneixement de la història i la literatura.

Preu: 

Entrada gratuïta

Et pot interessar

Llibre 'Gina' de Maria Climent
Divendres 25 d'octubre, 19h
Amposta
MusicVeu Festival
Del 27 d'octubre al 19 d'abril de 2020
Vilafranca del Penedès
Avi, et trauré d'aquí
Dilluns 21 d'octubre, 18h
Igualada
Dimecres 23 d'octubre, 20h
Vilafranca del Penedès
Despullant el masclisme
Del 17 d'octubre al 5 de novembre
Vilafranca del Penedès
Portada del llibre 'Dones de ferro, de Margarita Codina
Dijous 7 de novembre, 19h
Tremp