AGENDA
Llibres
Un tros de cel
2019
Divendres 29 de març, 19h
  • Vilafranca del Penedès
L'Agrícol

Presentació del llibre 'Un tros de cel'

El llibre 'Un tros de cel' és el viatge iniciàtic d’un adolescent rebel que necessita retrobar-se a sí mateix i saber què hi fa en aquest món, per això li cal sortir de la pressió familiar, d’un ambient que no suporta més, per saber que hi ha una altra persona dins seu que l’empeny amb força cap a la joventut i la maduresa. Però no només això, el llibre és un mar de sensibilitat i d’art al costat de la recerca de diferents ciutats que descobrirà en aquest periple. La facilitat de l’autora per moure’s en el camp de la música i de la literatura universal, donen una mirada àmplia a la novel·la, que més que una autora jove ens fa pensar en una dona del Renaixement, com Christine de Pizan, o Isabel de Villena, que des de molt aviat van trobar en l’art de l’escriptura una manera de fer arribar la sensibilitat al món.

L’autora d’'Un tros de cel', Vinyet Crivillés Saumell, té dinou anys i viu a Subirats. Actualment cursa el primer any d'Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona. A més a més de la seva afició per escriure relats, ha cursat també dotze anys de llenguatge musical i cant, cosa que la va portar a aprendre a tocar el violoncel i també l'ukelele de forma autodidacta.

Acompanyaran a l’autora Anna Ruiz Mestres, professora de literatura i crítica literària, i alumnes de batxillerat de l’Escola Intermunicipal del Penedès.

L’acte està organitzat per la Secció literària de l’Agrícol i inaugurarà les activitats del nou espai d’activitats de l’Agrícol, Sala Pompeu Fabra.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Obertura republicana
Dimarts 18 de juny, 19:30h
Igualada
Campanar Santa Maria
Dissabte 29 de juny, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Llibre 'Bienalados' de Fàtima Beltran Curto
Divendres 20 de setembre, 19:30h
Tortosa
Sant Joan
Diumenge 23 de juny, 21h
Vilafranca del Penedès
Tinc un tanc de joguina
Del 8 al 30 de juny
Vilafranca del Penedès
La clau
Dissabte 22 de juny, 22:30h
Lleida