AGENDA
Llibres
Un tros de cel
2019
Divendres 29 de març, 19h
  • Vilafranca del Penedès
L'Agrícol

Presentació del llibre 'Un tros de cel'

El llibre 'Un tros de cel' és el viatge iniciàtic d’un adolescent rebel que necessita retrobar-se a sí mateix i saber què hi fa en aquest món, per això li cal sortir de la pressió familiar, d’un ambient que no suporta més, per saber que hi ha una altra persona dins seu que l’empeny amb força cap a la joventut i la maduresa. Però no només això, el llibre és un mar de sensibilitat i d’art al costat de la recerca de diferents ciutats que descobrirà en aquest periple. La facilitat de l’autora per moure’s en el camp de la música i de la literatura universal, donen una mirada àmplia a la novel·la, que més que una autora jove ens fa pensar en una dona del Renaixement, com Christine de Pizan, o Isabel de Villena, que des de molt aviat van trobar en l’art de l’escriptura una manera de fer arribar la sensibilitat al món.

L’autora d’'Un tros de cel', Vinyet Crivillés Saumell, té dinou anys i viu a Subirats. Actualment cursa el primer any d'Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona. A més a més de la seva afició per escriure relats, ha cursat també dotze anys de llenguatge musical i cant, cosa que la va portar a aprendre a tocar el violoncel i també l'ukelele de forma autodidacta.

Acompanyaran a l’autora Anna Ruiz Mestres, professora de literatura i crítica literària, i alumnes de batxillerat de l’Escola Intermunicipal del Penedès.

L’acte està organitzat per la Secció literària de l’Agrícol i inaugurarà les activitats del nou espai d’activitats de l’Agrícol, Sala Pompeu Fabra.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Presentació del conte 'Foc a la metxa!' de Ramon Gasull il·lustrat per Debonatinta
Dimarts 23 d'abril, 18:30h
El Morell
Diada de Sant Jordi
Dimarts 23 d'abril, 17h
Capellades
Neus Villar
Del 12 d'abril al 19 de maig
Vilafranca del Penedès
Llibre 'Els vaig prometre el mar' de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal
Divendres 26 d'abril, 19h
Falset
Diumenge 28 d'abril, 19h
Vilafranca del Penedès
Sant Jordi a Vila-seca, 2019
Del 10 al 25 d'abril
Vila-seca
Rosa Fabregat
Divendres 26 d'abril
Alpicat
UN SAC DE CONTES
Dimarts 23 d'abril, 11h
Tàrrega