AGENDA
Arts
2019
Diumenge 13 de gener, 18:30h
  • Llorenç del Penedès
Casa de Cultura

Projecció del Documental del Mes 'Silvana'

En el marc del cicle 'El documental del mes', projecció del documental 'Silvana'.

Sinopsi: 

Silvana és una rapera que ha conquerit Escandinàvia amb les seves cançons intransigents contra totes les formes d’opressió. Icona i activista de la comunitat queer, es defineix com a lesbiana, feminista i antiracista, i s’ha convertit en la veu d’una nova generació de joves inconformistes. Un viatge des dels primers anys de la seva carrera com a artista underground fins a convertir-se en una veritable icona contemporània, sent el centre d’atenció de centenars d’adolescents i seguidors.

Al mateix temps, s’enamora de la cantant Beatrice Eli, referent de la música pop a Suècia. Una història d’amor íntima que ens descobreix, com diu la mateixa Silvana, que “no hi ha superherois, només éssers humans”.

La història de la Silvana és universal i parla de la força que es necessita per aconseguir ser un mateix. Un documental inspirador que explora noves formes narratives i que pretén posar el seu gra de sorra a una revolució on les dones joves es converteixin en creadores, artistes i líders del demà.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

El Centre

Més informació: 

Et pot interessar

Cicle de xerrades ‘Cambrils Pensa’
Del 25 de gener al 21 de juny
Cambrils
Root Diamoons
Diumenge 31 de març, 19h
Llorenç del Penedès
Divendres 29 de març, 19h
Calafell
Peret, yo soy la rumba
Dies 4, 9, 11 i 18 d'abril
Lleida, Alpicat
Cinema Lliure a la Biblioteca - Barcelona 2019
Del 27 de febrer al 9 d'abril
Barcelona