Llibres
,
2019
Divendres 31 de maig, 21h
SAM Cafè del Casino Unió Comercial
Vilafranca del Penedès

Recital de poesia eròtica

Recital de poesia eròtica protagonitzat pels poetes vilafranquins Miquel Cartró i Josep M. Rovira i compta amb el suport d’Oliver Viticultors, i la col·laboració audiovisual de Lluís Montané i la musical de Xavi Díaz.

La poesia eròtica és el llenguatge poètic que transfigura amb paraules i suggereix l’experiència sexual, el desig, les emocions, sensualitat i vitalitat. El sexe forma part d’un dels aspectes més íntims de les persones i la poesia eròtica l’interpel.la i l’evoca, amb la voluntat que emergeixi la libido amagada sota prejudicis i tabús.

Miquel Cartró s’ha especialitzat en poesia eròtica on ofereix experiències sensuals, seductores i fascinants, que convida a gaudir-ne amb tots els sentits. Els poemaris eròtics publicats són 'Amb la marina als ulls' i 'Festí', ambdós publicats a l’editorial Neopàtria. Aquest any, està previst que Miquel Cartró publiqui un nou poemari eròtic sobre el sexe en grup.

Josep M. Rovira ha participat en diversos concurs de poesia en llegua catalana i francesa havent obtingut diversos premis, ha fet un nombre important de recitals de poesia. Ha publicat tres llibres de poesia: 'Poema en quatre actes' en col·laboració, 'Somnis' i 'Llibre de març i d'abril'. Ha editat dos CD amb la col·laboració de Paton Soler, 'Quan de sobte en la nit' i 'Historia de Meliu el mariner', conegut també com "El Vell".

Preu: 

Entrada gratuïta

  • imatge de control 1per1