Jump to navigation
Dissabte 27 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 3 al 5 de maig
Dissabte 11 maig, 11h
Els caps de setmana de juny, juliol i agost la plaça Sant Pau d’Ordal acull el popular Mercat del Préssec d’Ordal que reuneix, en un mateix espai, els diferents productors dels municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès.
Com ja és habitual, i en col·laboració amb els restaurants del municipi, Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal on es mariden els vins del celler amb diferents plats elaborats pels restaurants Cal Xim i Cal Pere del Maset .
Enguany els maridatges seran els següents: A Cal Xim: Milfulls de préssec d’Ordal marinat amb fetge d'ànec a la brasa i Clàssic Penedès Efecte Brut Reserva. A Cal Pere del Maset: "Gazpatxo" de préssec d’Ordal amb gelatina de viognier amb el vi blanc 3 Macabeus 2018 / Melós ibèric estofat amb préssec amb el vi negre La Milana 2014.
11:30h: Visita al celler Albet i Noya on s’explicarà la història dels vins ecològics d’Albet i Noya, es visitarà la vinya i es coneixeràn de primera mà alguns dels projectes experimentals que es tenen en marxa.
Seguidament, el grup es desplaçarà a Sant Pau d’Ordal per visitar el mercat i iniciar la ruta de tapes pels restaurants del poble.
18€ per persona
Indispensable reserva prèvia a visita@albetinoya.cat o trucant/enviant un whatsapp al 682 288 548.
Web Turisme Subirats Web Celler Albet i Noya