Menjar i beure
,
2019
Diumenges del mes de juliol
Itinerant
Subirats

Ruta de tapes del Mercat del préssec d'Ordal

Els caps de setmana de juny, juliol i agost la plaça Sant Pau d’Ordal acull el popular Mercat del Préssec d’Ordal que reuneix, en un mateix espai, els diferents productors dels municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès.

Com ja és habitual, i en col·laboració amb els restaurants del municipi, Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal on es mariden els vins del celler amb diferents plats elaborats pels restaurants Cal Xim i Cal Pere del Maset .

Enguany els maridatges seran els següents:
A Cal Xim: Milfulls de préssec d’Ordal marinat amb fetge d'ànec a la brasa i Clàssic Penedès Efecte Brut Reserva.
A Cal Pere del Maset: "Gazpatxo" de préssec d’Ordal amb gelatina de viognier amb el  vi blanc 3 Macabeus 2018 / Melós ibèric estofat amb préssec amb el vi negre La Milana 2014.

Horari: 

11:30h: Visita al celler Albet i Noya on s’explicarà la història dels vins ecològics d’Albet i Noya, es visitarà la vinya i es coneixeràn de primera mà alguns dels projectes experimentals que es tenen en marxa.

Seguidament, el grup es desplaçarà a Sant Pau d’Ordal per visitar el mercat i iniciar la ruta de tapes pels restaurants del poble.

Preu: 

18€ per persona

Inscripcions: 

Indispensable reserva prèvia a visita@albetinoya.cat o trucant/enviant un whatsapp al 682 288 548.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1