Menjar i beure
,
2019
Dimecres 27 de febrer, 19:30h
Xerigots

Tast amb Celler Cal Tiques - Joan Rubió

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

La Primavera del Cava, AE Cava, 2025

Foto: 

Cedida
Cellers de l'Alt Penedès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà

La Primavera del Cava

Del 9 al 31 de maig

El febrer és el mes dels vins naturals, vins sense sulfits afegits o amb la mínima intervenció, que tenen com a aparador dos esdeveniments que passen simultàniament a Barcelona, Vins Nus que té lloc a la Nau Bostik i Vella Terra a l’Estació del Nord. Als winewednesday d’aquest mes, Xerigots ens aproxima a aquest món, amb productes que no deixaran indiferents a ningú.

Per finalitzar aquest mes de vins naturals de la millor manera possible, conviden a en Joan Rubió, un dels referents de la nostra terra en pràctiques biodinàmiques i l’elaboració de vins sense sulfits afegits. Vins provinents de la passió per la vinya i una filosofia arrelada al Penedès i els seus fruits.

Preu: 

Activitat gratuïta

Inscripcions: 

Imprescindible reserva prèvia al 93 890 23 78 o a vilafranca@xerigots.cat

Més informació: 

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1