Música
,
2019
Dissabte 12 de gener, 19h
Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
Vilafranca del Penedès

Tast de Cambra 2 amb Carola Ortiz

Els Tastos de Cambra de l'Orquestra de Cambra del Penedès us proposen per aquesta temporada un cicle de concerts amb veus femenines del món del jazz, folk, o la cançó d’autor. Oferiran les seves versions d'obres del repertori clàssic i del musical acompanyades d’un Ensemble de músics de l’Orquestra de Cambra del Penedès.

Sinopsi: 

Els Tastos de Cambra amb veus són una proposta original en què, com sempre, un celler emblemàtic del Penedès oferirà un tast dels seus productes.

Preu: 

15€ anticipada i 17€ a taquilla
Venda en línia

Fitxa tècnica: 

Carola Ortiz és una de les cantants més polifacètiques del moment. Viatgera musical incansable, ha gravat cinc discos amb bandes pròpies (AxisOrca, Minimal Hits, Sirin) i ha col·laborat en uns altres 20 discos de diversos gèneres musicals com el jazz, la música improvisada, el swing, el rock, la cançó, i de diferents folklores: ibèric, del Brasil, d'Argentina, dels Balcans i de la Índia.
En aquest tast de cambra podrem gaudir del seu eclecticisme i versatilitat amb una selecció d'aquests repertoris acompanyada d'un ensemble de cordes de l'OCP.

Organitza: 

Orquestra de Cambra del Penedès, Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

Col·labora: 

La Taverna del Vinseum

  • imatge de control 1per1