AGENDA
Música
2019
Dissabte 12 de gener, 19h
  • Vilafranca del Penedès
Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

Tast de Cambra 2 amb Carola Ortiz

Els Tastos de Cambra de l'Orquestra de Cambra del Penedès us proposen per aquesta temporada un cicle de concerts amb veus femenines del món del jazz, folk, o la cançó d’autor. Oferiran les seves versions d'obres del repertori clàssic i del musical acompanyades d’un Ensemble de músics de l’Orquestra de Cambra del Penedès.

Sinopsi: 

Els Tastos de Cambra amb veus són una proposta original en què, com sempre, un celler emblemàtic del Penedès oferirà un tast dels seus productes.

Preu: 

15€ anticipada i 17€ a taquilla
Venda en línia

Fitxa tècnica: 

Carola Ortiz és una de les cantants més polifacètiques del moment. Viatgera musical incansable, ha gravat cinc discos amb bandes pròpies (AxisOrca, Minimal Hits, Sirin) i ha col·laborat en uns altres 20 discos de diversos gèneres musicals com el jazz, la música improvisada, el swing, el rock, la cançó, i de diferents folklores: ibèric, del Brasil, d'Argentina, dels Balcans i de la Índia.
En aquest tast de cambra podrem gaudir del seu eclecticisme i versatilitat amb una selecció d'aquests repertoris acompanyada d'un ensemble de cordes de l'OCP.

Organitza: 

Orquestra de Cambra del Penedès, Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

Col·labora: 

La Taverna del Vinseum

Et pot interessar

Antoni Tolmos
Dissabte 26 de gener, 21h
Tàrrega
III JazzConcabella
Del 19 de gener al 23 de març
Els Plans de Sió
Barbablanca
Divendres 25 de gener, 22h
Lleida
Del 15 de desembre al 17 de març
Santa Margarida i els Monjos
Dissabte 26 de gener, 11h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 5 de maig, 18h
Figueres
Diumenge 10 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Fernando Marco Organ Trio
Divendres 8 de febrer, 21h
Lleida