Espectacles
,
2019
Diumenge 20 d'octubre, 18h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Teatre 'Rey Lear'

La prestigiosa companyia Atalaya Teatro ens presenta 'El Rey Lear', el que molts consideren el més aconseguit de la seva producció, amb una dura crítica contra els poderosos, una gran maduresa i sensibilitat social i humanista, i amb una extremada modernitat.

El grup Atalaya-TNT s’ha convertit en un referent inequívoc del teatre d’investigació de l’Estat espanyol. Al llarg dels seus 36 anys de trajectòria han recorregut mig miler de ciutats de trenta-nou països dels sis continents, amb un estil propi basat en l’energia dels seus actors i actrius i la lectura contemporània dels grans textos universals.

Amb aquesta producció, han obtingut sis premis Lorca de Teatro Andaluz, i vuit nominacions als XXII Premis Max, entre els quals destaquen les de millor espectacle; millor direcció; millor actor, per a Raúl Vera, i millor actriu, per a Carmen Gallardo.

Preu: 

17€ | 13€ amb descompte
Venda d'entrades online aquí.

Fitxa tècnica: 

Autor: William Shakespeare
Direcció: Ricardo Iniesta
Intèrprets: Carmen Gallardo, Joaquín Galán, María Sanz, Raúl Vera, Elena Aliaga, Silvia Garzón, Lidia Mauduit, José Ángel Moreno i Javi Domínguez
Companyia: Atalaya Teatro

Més informació: 

  • imatge de control 1per1