AGENDA
Entorn
Cases Pau Casals
2019
Dissabte 16 de febrer, 11h
  • Sant Salvador i El Vendrell
Museu Pau Casals

Visita guiada 'Les cases de Pau Casals'

Visita guiada conjunta a la Casa Nadiua on coneixereu l'ambient familiar i humil en què el músic va viure els primers anys de la seva infantesa, i la Vil·la Casals, la seva casa d'estiueig ubicada davant la platja i el mar de Sant Salvador.

S'iniciarà la visita a la Casa Nadiua de Pau Casals, construïda el 1855. Actualment és propietat de l'Ajuntament del Vendrell, que va adquirir-la l'any 1994. Aquesta casa convertida en museu conserva l’ambient propi d’un habitatge de finals del s. XIX d’una família molt humil. És una casa de tres plantes que evoca l'ambient amb el qual Pau Casals va viure els primers anys de la seva infantesa.

En acabar, es baixarà a la platja de Sant Salvador per visitar la casa que Pau Casals es va fer contruir el 1910 avui seu del Museu Pau Casals. La casa, concebuda inicialment com una petita casa d'estiueig, es va convertir al llarg dels anys i després de diverses intervencions en un edifici destacat, amb un harmoniós jardí al costat del qual hi havia una sala de concerts i unes sales per exposar la col·lecció d'art. Pau Casals hi va viure fins al 1939, quan va marxar a l'exili i mai més hi va tornar.

Preu: 

9€

Inscripcions: 

Places limitades. Cal fer reserva prèvia al 977 684 276 o al c/e museu@paucasals.org

Organitza: 

Museu Pau Casals

Més informació: 

Et pot interessar

Visita 'Qui és qui?' - La Pedrera 2019
Dissabte 4 de maig, 10h
Barcelona
Big Band Escola Músics
Dissabte 27 d'abril, 20:30h
El Vendrell
Dissabte 18 de maig, 17:30h
Santa Fe del Penedès
Diumenge 21 de juliol, 18h
Santa Cristina d'Aro
Dimarts 23 d'abril, 9h
Vilafranca del Penedès
Diumenges d'abril, 11h
Santa Margarida i els Monjos
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Diumenge 26 de maig, 11h
Mas de Barberans