Fires i festes
,
2020
Dies 19 i 20 de desembre
Plaça Jaume I i Online
Vilafranca del Penedès

356a Fira del Gall

La mostra del Gall del Penedès torna a Vilafranca del Penedès aquest desembre, però enguany ho fa en formats diversos, amb l’objectiu d’adaptar-se al nou escenari global. Tot i els canvis, la proposta mantindrà l'essència que l’ha fet popular, i que l’ha consolidat com el millor escenari per conèixer i degustar el Gall del Penedès.

La Fira del Gall Virtual, que enguany arriba a la 356a edició, es concentrarà al web de la Fira del Gall que mantindrà els tres grans eixos que la distingeixen: el Gall del Penedès amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP), la gastronomia d’alta qualitat i els vins de la DO Penedès. Al portal, també hi haurà informació de les activitats complementàries a la iniciativa.

A més, durant el cap de setmana del 19 i 20 de desembre, s’instal·larà a la plaça Jaume I de Vilafranca del Penedès un petit mercat gastronòmic que tindrà l’aforament limitat, per poder garantir les mesures sanitàries requerides i adaptar-se a la nova normalitat. En aquest espai es conjugarà l’oferta d’aviram, gastronomia i vins, perquè qui ho desitgi pugui maridar els ingredients típics de la Fira del Gall còmodament a casa.

Programa: 

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

  • imatge de control 1per1