Música
,
2020
Dissabte 1 de febrer, 20:30h
Auditori Pau Casals
El Vendrell

Concert de Mònica Green '30 anys' & the Project Soul

Després de 30 anys residint a Catalunya, Mónica Green presenta el seu nou espectacle, 'Project Soul', una recopilació de temes de Soul, Blues, i R&B, dels principals èxits de la música negra dels seixanta, setanta i vuitanta que han passat a la història i que formen part de la seva vida.

Des dels seus inicis, Mónica Green ha estat present en nombrosos escenaris i mitjans de comunicació internacionals. De gira per Espanya, sent membre del grup femení amb més repercussió internacional 'El show The Supremes', va conèixer Barcelona lloc del que es va enamorar i en el qual viu des de llavors. Aquí va trobar una atracció especial pel nostre país i el va escollir per començar en solitari. El seu primer LP com a solista va veure la llum el 1988 sota el nom de 'SoulShoes' i, posteriorment, va iniciar una llarga trajectòria amb diferents discos publicats.

Amb una posada en escena espectacular, la banda transmet al públic tota l’energia del seu directe, formant la millor banda de música negra del país.

Preu: 

17€ | 13€ amb descompte
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1