Música
,
2020
Diumenge 9 de febrer, 19h
Auditori Municipal
Vilafranca del Penedès

Concert 'El Magnificat de Bach'

La Camerata Penedès inicia etapa i ens ofereix un repertori ben especial.

'Locatelli' ens farà viure la desesperació d’Ariadna, filla de Minos i Pasífae, quan veu que el seu estimadíssim Teseu l’ha abandonada en una illa, sola, mentre la seva germana i ell marxen amb vaixell a viure el seu amor lluny d’ella. El dramatisme i expressivitat de 'Il Pianto d’Arianna' ens endinsarà en aquesta vetllada plena de contrastos.

'La battaglia de H.F. Biber' farà un homenatge directe al Penedès, obra dedicada a Bacchus, deu del vi, de les vinyes i de la disbauxa. En aquesta batalla Biber va incloure recursos instrumentals realment innovadors a la seva època que després van esdevenir més habituals. Poseu-hi atenció a veure si alguna cosa us sorprèn al llarg de tota la batalla! Una peça que ens ofereix dramatisme, alegria i absurd a parts iguals.

La Polifònica de Vilafranca s’hi afegirà per tancar el concert amb la cirereta del pastís: 'El Magnificat'. Una de les obres corals cabdals del mestre J.S.Bach que juntament amb la Misa en si menor, és de les poques obres del compositor basades en un text llatí.

Preu: 

De 26€ a 24€ taquilla | De 24€ a 22€ anticipada
Venda d'entrades online aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1