Música
,
2020
Divendres 18 de desembre, 20h
Auditori Municipal
Vilafranca del Penedès

Concert 'Trópico de Covadonga' de Rodrigo Cuevas

Per tancar el Festival EVA d'enguany, l'asturià Rodrigo Cuevas presenta 'Trópico de Covadonga', un cançoner popular contemporani als que recorre a l’electrònica, l’erotisme elegant, les coreografies transgressores, l’humor i els codis musicals actuals per explicar les històries eternes que proporciona el folklore.

A partir de la invenció d’aquest tròpic asturià i en connexió amb la natura i el món rural, Rodrigo Cuevas s’allunya de les visions etnocentristes per fixar-se en les persones que ens transmeten els coneixements i els valors de la comunitat i ens fan mirar el passat d’una manera romàntica i idealitzada.

Una mirada humanista que posa en valor els vincles intergeneracionals, la bellesa i la llibertat sexual. Un espectacle centrat en el concepte del temps i els cicles anuals, plantejat com un cançoner popular contemporani que recorre a l’electrònica, l’humor, la performance i els codis musicals actuals per narrar les històries eternes que proporciona el folklore. Un cant a la saviesa ancestral a mode d’antídot contra el desastre hiperrealista i superb de la societat contemporània.

Preu: 

De 22€ a 20€ taquilla | de 20€ a 18€ anticipada
Comprar entrades online aquí

Fitxa tècnica: 

Veu, percussió, sintetitzadors i electrònica: Rodrigo Cuevas
Panderos, cors, palmes, vocoder: Mapi Quintana
Percusions: Juanjo Díaz

Més informació: 

  • imatge de control 1per1