Arts
,
2020
Del 4 de juliol al 9 d'agost
Sala dels Trinitaris
Vilafranca del Penedès

Exposició 'Tast Tèxtil'

Un projecte expositiu, de les artistes Cecília i Mercè González, que descriu, a través del teixit, les textures dels aliments, el pessigolleig de les bombolles d’un bon cava o el saber dolç de la ratafia.

Cecília i Mercè González són dues germanes d’Igualada, una ciutat molt vinculada a l’art tèxtil. Elles mateixes es defineixen com a creadores, però també artesanes, enginyeres, comunicadores, artistes. Totes aquestes definicions son les que les han portar a produir aquesta exposició. La seva veu és la seda i sempre treballen amb duet, encara que cadascuna tingui el seu propi to. El teixit que  tenyeixen, estampen, pinten, cusen, broden... és el seu canal d’expressió que les repta  i alhora els ofereix el tresor per crear les seves obres. Totes dues formen el col·lecti Desedamas.

L’exposició té el teixit com a base de la proposta i és i sempre serà la seda, així com per un cuiner pot ser l’aigua. Un pont entre la cuina i l’art tèxtil, convertir un menú degustació en un menú exposició. Interpretar els plats, transformant quelcom tan efímer com és el menjar, en una obra tèxtil contemporània i bidimensional, amb el color i la textura com a llenguatge. Les begudes, des de l’aigua fins als licors. Les bombolles de cava, el cos del vi negre, tot per convertir aquests líquids en obres translúcides, etèries, plenes de colors, moviment i sensualitat.

Horari: 

Dimecres a divendres de 17 a 20h
Dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h

Preu: 

Entrada gratuïta

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar