Entorn
,
2020
Dies 24 i 25 d'octubre
Museu Pau Casals
Sant Salvador

Jornada de Portes Obertes al Museu Pau Casals

El Museu Pau Casals celebra el 47è aniversari de la mort de Pau Casals amb un cap de setmana de Jornada de Portes Obertes i activitats per a tothom.

Programa: 

Dissabte 24 d'octubre
De 10 a 14h i de 16 a 19h: Jornada de Portes Obertes

11h, 12:30h i 17:30h: Visites guiades de la mà dels guies especialitzats. Una aproximació viva i detallada a la vida de Pau Casals.
Preu: Entrada gratuïta

19:00h: Concert Jornades de Guitarra
En el marc de les Jornades de Guitarra 2020, dedicades a aquest instrument i la històrica relació que guarda amb el territori català i els seus músics, el Museu Pau Casals acollirà un dels concert que es celebren aquesta edició. El guitarrista Jordi Sàbat interpretarà un repertori on es podran gaudir de peces de J. S. Bach, Emili Pujol i Gaspar Cassadó. Podeu consultar el programa del concert aquí.
Preu: 5€

Diumenge 25 d'octubre
De 10 a 14h: Jornada de Portes Obertes

11h i 12:30h: Visita teatralitzada
Coneixeu la història de Sant Salvador? Sabeu perquè Pau Casals s’hi va construir la seva casa d’estiueig i venia cada estiu? Descobriu-ho de la mà del Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador.  Una visita pensada per a tots els públics que ens apropa a la vida més quotidiana de Pau Casals. I per acabar gaudirem d’una copa de cava Jané Ventura als jardins del museu amb vistes al mar.
Preu: Entrada gratuïta

Preu: 

Activitats gratuïtes, excepte el concert

Inscripcions: 

Places limitades. Totes les activitats requeriran d’una reserva prèvia mitjançant la compra d’entrades on-line aquí.

L’organització vetllarà pel compliment estricte de les mesures de seguretat en relació a l’aforament limitat, l’ús de mascareta obligatori en tot moment i l’ús de gels hidroalcohòlics.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1