Espectacles
,
2020
Del 15 al 29 de juliol
Parc de Lluís Companys (zona pista)
Sant Sadurní d'Anoia

L'Istiu

Amb l'arribada de l'estiu, del bon temps i de la calor, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, organitza la 32a edició del programa L'Istiu, un cicle d'espectacles a l'aire lliure adreçat a la gent jove del municipi que té lloc entre setmana durant el mes de juliol. La programació d'enguany ofereix cinc dies de programació.

Programa: 

Dimecres 15 de juliol
22:30h: Concert Ramon Castellví.
El Festival Talent del Taller de Músics presenta el treball de final de titulació del sadurninenc Ramon Castellví. La bateria rock al primer pla de la composició. Un concert basat en temes propis on s'investiguen els recursos utilitzats pels bateries més únics i originals de l'escena rock a finals dels anys seixanta i principi dels setanta.

23:30h: Concert de Sin Reputación.
Vine a escoltar aquest trio de rock and roll (guitarra i veu, baix i bateria) amb un directe potent. Versions d'Elvis, Stones o Chuck Berry i també temes propis.
> Reserva la teva entrada aquí.

Dijous 16 de juliol
22:30h: Concert de Joina.
'Companyes' és l’àlbum debut de la pianista i compositora Joina Canyet. Una proposta que destaca per la fusió original d’estils: rap, jazz, funk i electrònica.
> Reserva la teva entrada aquí.

Dimecres 22 de juliol
22:30h: Espectacle 'Planeta Trampolí' de Back 2 Classics.
Un espectacle on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, ritme i caramboles.
> Reserva la teva entrada aquí.

Dijous 23 de juliol
22:30h: Espectacle 'Emoriô' de Sound de Secà.
Emoriô és un espectacle de percussió estàtic de carrer ple de vitalitat i energia. En aquesta peça el ritme es fusiona amb la dansa i el cant, transportant al públic per diferents emocions a través dels diferents ritmes del món. Uns personatges que se’ns presenten misteriosos van pujant la temperatura de la plaça, i amb la complicitat del públic, creen una atmosfera per culminar en una bogeria col·lectiva desbordant de força i passió.
> Reserva la teva entrada aquí.

Dimecres 29 de juliol
22:30h: Espectacle 'Lubbert' d'Inda Pereda.
Coneix a Lubbert Dash, el primer esbós d’ésser humà a la terra. Ell adora el seu jardí on li encanta explorar mons imaginaris amb personatges grotescos, situacions absurdes i imatges surrealistes. 'Lubbert' és el nou espectacle de comèdia gestual de l’Inda Pereda inspirat en la seva pintura favorita: 'El Jardí de les Delícies' de El Bosco.
> Reserva la teva entrada aquí.
 

Preu: 

Activiats gratuïtes.

Inscripcions: 

Cal reserva prèvia.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1