Música
,
2020
Diumenge 1 de març, 19h
Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

MUSiCVEU Festival: Concert de Las Migas

En el marc del 6è MUSiCVEU Festival, Las Migas presentaran el seu darrer treball 'Cuatro'.

Las Migas inicien la seva trajectòria el 2004, quan Marta Robles, Sílvia Pérez Cruz (fins a 2011) i Isabelle Laudenbach (fins a 2013), totes elles alumnes de l'Escola Superior de Música de Catalunya es van unir per formar un grup al qual més tard també s'uniria Lisa Bause (2013). Només començar, ja van guanyar el premi de l'Institut de Joventut (INJUVE) al millor grup de flamenc, que va suposar un salt qualitatiu a la seva carrera fins i tot amb actuacions a escala internacional.

L'any 2010 va sortir a la llum el seu primer treball discogràfic 'Reinas del Matute', l'èxit d'aquest primer treball les va portar a iniciar una llarga gira per Espanya i Europa. El 2011 Silvia Pérez Cruz deixa el grup i s'incorpora Alba Carmona, que va aportar un aire més flamenc a la formació. Actualment formen el grup Roser Loscos de Lleida (violí), Marta Robles de Sevilla (guitarra), Alicia Grillo de Córdoba (guitarra) i Carolina Fernández "La Chispa" de Mérida (veu).

'Cuatro' és el nom del nou treball que Las Migas, el quart de la seva carrera musical d'ençà que la banda va començar a recórrer món d'això fa ja 15 anys. Aquest treball vol retre homenatge a totes les que en alguna ocasió van ser "Migas", també a les que són "Migas" avui i les que ho seran en alguna ocasió. L'àlbum és una recopilació dels temes més estimats dels seus anteriors treballs al costat de dues cançons inèdites.

Las Migas, continuen sent valentes, descarades, joves i continuen aquesta lluita per trobar la bellesa en cada detall.

Programa: 

Programa complert del MUSiCVeu Festival aquí (enllaç PDF)

Preu: 

14€
Venda d'entrades online aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1