Arts
,
2020

Presentació de 'Las muertes chiquitas'

En el marc de l'exposició 'Elogi del malentès', l’artista Mireia Sallarès (Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Visuals 2019) parlarà de la seva obra visual i del seu llibre 'Las muertes chiquitas'.

'Las muertes chiquitas' és un llibre i un documental que recull quatre anys de converses sobre sexualitat amb més de trenta dones mexicanes de diferent edat, classe social, religió i professió. Testimonis en primera persona que exposen una intimitat construïda i explotada pel poder masculí des de la seva tribuna pública. Compartir allibera, i aquí un variat cor de veus se sumen per mostrar les diferències de l’orgasme, però també el seu punt en comú: la condició política de ser dona.

L’orgasme femení és un dels malentesos més fascinants de la història humana. Més enllà de l’experiència subjectiva que fa impossible una definició exacte, la indiferència i la violència exercida per segles d’història en mans dels homes no hi ajuda.

Simultàniament a la presentació de Mireia Sallarès es podran adquirir a la mateixa Sala dels Trinitaris exemplars del llibre.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1