Família
,
2021
Diumenge 13 de juny, 10h
CIARGA
Santa Margarida i els Monjos

Activitat familiar 'Descobreix el CIARGA en família'

El CIARGA amplia la seva oferta educativa amb l'obertura d’un espai familiar on els més petits podran completar la visita al centre fent ús d’un nou àmbit creatiu i didàctic especialment pensat per ells.

L’espai familiar està actiu els caps de setmana durant l’horari d’obertura del centre i allà hi poden trobar jocs i propostes de manualitats relacionades amb la temàtica de l’espai. Al mateix temps, també es pot ampliar la visita amb un paquet familiar d'exercicis de descoberta de l’antic camp d’aviació que es pot adquirir al taulell del CIARGA. En aquesta activitat, l’aviadora Pepa Colomer condueix a petits i grans a descobrir com era, quina funció tenia, quin personal treballava a l’antic aeròdrom i quins avions hi va haver. Una sèrie d’exercicis i jocs per tal de poder descobrir el CIARGA autònomament, fomentant l’observació activa i el joc.

L’espai familiar i el paquet Descobreix el CIARGA amplien les possibilitats de descoberta de l’espai i presenten noves maneres lúdiques i participatives d’acostar la història als nens i nenes adaptades a les necessitats del públic familiar.

Inscripcions: 

Reserves a ciarga@ciarga.cat o al 669 28 75 39

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1