Menjar i beure
,
2021
Dimecres 28 de juliol
Hotel Fonda Neus
Sant Sadurní d'Anoia

Aperitiu-Brunch al terrat de l'hotel Fonda Neus amb piscina

Gaudeix de les vistes 360º del terrat de l'hotel Fonda Neus tot fent una desgustació de la cuina catalana de Fonda Neus.

Degustacions fredes:
- Vaset d’enciams, avocat i salmó, vinagreta al cava
- Vaset de favetes, pernil d’ànec, vinagreta de fruits secs
- Hummus amb sèsam, comí, curry,pimentó i bastonets
- Tomàquet, formatge fresc, alfàbrega, olives i oli al pesto
- Pa artesà amb tomàquet
- Taula de formatges, raïm i fruits secs
- Taula d’ibèrics: xoriç, llonganissa, i llom
- Taula de pernil ibèric
- Foie semi-cuit farcit de codony i tòfona
- Carpaccio de gamba o tonyina i salsa de soja
- Carpaccio de bou, vinagreta al cava i parmesà

Degustacions Calentes:
- Grills de patata fines herbes, tomàquet picant i all i oli
- Triangle de truita de patata i ceba
- Croquetes de rostit, formatge i bolets
- Dits de pollastre i salsa barbacoa
- Suquet de calamars i musclus
- Fideuà marinera i all i oli confitat
- Canelons Neus

Les postres:
- Carquinyolis, galetes casolanes, i pàmpols de xocolata Simón - Coll
- Pudding de fruites
- Gelat de nata i Xocolata
- Pastís de poma  i gelat de vainilla

Refrescs o aigües minerals

Cava Masia Fermí Font Brut Nature

Vi D.O. Penedès blanc, rosat o negre

Cafès, tallat, infusions

Combinats vas tub / Copa gin-Royal Bliss

Horari: 

Horari de la piscina: de 9 a 20h

Preu: 

 

22,50€ | inclou 2 degustacions fredes + 2 degustacions calentes + postres + cava Fermí Brut Nature
5€ adicionals per la piscina

Més informació: