Jump to navigation
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Cada dijous
Gaudeix de les vistes 360º del terrat de l'hotel Fonda Neus tot fent una desgustació de la cuina catalana de Fonda Neus.
Degustacions fredes: - Vaset d’enciams, avocat i salmó, vinagreta al cava - Vaset de favetes, pernil d’ànec, vinagreta de fruits secs - Hummus amb sèsam, comí, curry,pimentó i bastonets - Tomàquet, formatge fresc, alfàbrega, olives i oli al pesto - Pa artesà amb tomàquet - Taula de formatges, raïm i fruits secs - Taula d’ibèrics: xoriç, llonganissa, i llom - Taula de pernil ibèric - Foie semi-cuit farcit de codony i tòfona - Carpaccio de gamba o tonyina i salsa de soja - Carpaccio de bou, vinagreta al cava i parmesà
Degustacions Calentes: - Grills de patata fines herbes, tomàquet picant i all i oli - Triangle de truita de patata i ceba - Croquetes de rostit, formatge i bolets - Dits de pollastre i salsa barbacoa - Suquet de calamars i musclus - Fideuà marinera i all i oli confitat - Canelons Neus
Les postres: - Carquinyolis, galetes casolanes, i pàmpols de xocolata Simón - Coll - Pudding de fruites - Gelat de nata i Xocolata - Pastís de poma i gelat de vainilla
Refrescs o aigües minerals
Cava Masia Fermí Font Brut Nature
Vi D.O. Penedès blanc, rosat o negre
Cafès, tallat, infusions
Combinats vas tub / Copa gin-Royal Bliss
Horari de la piscina: de 9 a 20h
22,50€ | inclou 2 degustacions fredes + 2 degustacions calentes + postres + cava Fermí Brut Nature 5€ adicionals per la piscina
Web Turisme Penedès Web Fonda Neus