Música
,
2021
Diumenge 30 de maig, 19h
Auditori Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Concert de Northern Cellos

En el marc de la 7a edició del MUSiCVEU Festival, concert 'Violoncels de Pel·lícula' a càrrec de Northern Cellos. Oferiran un espectacle basat en una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema i de les sèries, en un format únic i innovador al nostre país: quatre violoncels i percussió.

Sinopsi: 

Northern Cellos està format per quatre joves violoncel·listes de les comarques gironines i un percussionista/bateria també empordanès. Tots ells amb formació clàssica - són graduats pels Conservatoris del Liceu, de les Illes Balears i d'Utrecht - han apostat per la creació d'un projecte innovador que pretén acostar la música, en general, i el violoncel, en particular, al gran públic.

Pensat per agradar a tota mena de públic, el repertori combina estils de música diferents, ja sigui de música de cinema tradicional, de cinema musical, de tipus jazzístic o fins i tot música més moderna.

Preu: 

 

12€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
Arquest any el festival solidari anirà en benefici de Rebost Solidari, gestionat per l'Associació Ressò, entitat que ofereix aliments a les famílies en risc d'exclusió social.

Organitza: 

Fundació Pinnae

Més informació: 

  • imatge de control 1per1