Música
,
2021
Dissabte 24 d'abril, 20h
Auditori Pau Casals
El Vendrell

Concert Andrea Motis & Randy Greer

Andrea Motis, cantant, trompetista, saxofonista i compositora, és una de les figures de jazz més aclamades del país, i figura en els cartells dels grans festivals  internacionals. En aquesta ocasió presenta  el seu nou espectacle 'A Swingin’ Story', que coprotagonitzarà al capdavant del seu quintet amb el cantant Randy Greer.

Andrea i Randy s’uneixen per presentar una proposta acurada on predominen els estàndards, els grans èxits del món del jazz i també temes propis. Per primera vegada en la seva trajectòria, presenta un format de duo masculí-femení, un programa de contrastos vocals dinàmics i sensibles.

Amb Ella Fitzgerald i Louis Armstrong com a referència, i amb l’admiració cap a vocalistes com Mel Torné, Nat King Cole, Johnny Hartman, Frank Sinatra, Joe Williams, etc., Andrea Motis sempre havia volgut portar a l’escenari una col·laboració en format duo vocal amb un artista de gran veu, i considera que Randy Greer és la millor opció, tant pel seu swing com per l’ús personal del llenguatge musical, autèntic i ple d’emoció.

Preu: 

 

20€ | 15€ amb descompte
Venda d'entrades online aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Andrea Motis: veu i trompeta
Randy Greer: veu
Ignasi Terraza: piano
Josep Traver: guitarra
Joan Chamorro: contrabaix
Esteve Pi: bateria
+  convidats especials

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1