Música
,
2021
Dissabte 24 d'abril, 20:30h
Vinseum
Vilafranca del Penedès

Concert de Lucia Fumero

Aplegant influències musicals d’arreu del món, la pianista Lucía Fumero estrena el projecte 'Universo normal'. La música i les lletres, totes originals, es mouen d’un indret geogràfic a l’altre plenes de vitalitat i harmonia. Aquest univers, amb arrels en la cançó popular, es consolida i transforma per mitjà de l'excel·lent bagatge tècnic que la pianista ha adquirit tant en el món clàssic com en el jazz.

El resultat és un repertori, tant el cantat com el purament instrumental, ple de colors únics i singulars. Lucía Fumero s’expressa amb un ritme carismàtic i personal, i alhora, impressionista, dos conceptes sovint oposats que, a les seves mans, es retroalimenten, deixant-nos una fluïdesa captivadora.

Lucía Fumero es presenta amb dos autèntics líders de l’actual escena catalana, el bateria veneçolà, i fundador del grup Seward, Juan Rodríguez Berbín, que també ha actuat de productor del disc, i el contrabaxista i compositor canari Martín Leiton.

El disc s’ha publicat la tardor de 2020 i obre la nova col·lecció del segell català Seed Jazz que, amb ell, vol donar visibilitat a l’escena jove vinculada a aquest gènere.

Preu: 

12€ | 10€ reduïda
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Jazz Club Vilafranca

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar