Espectacles
,
2021
Dissabte 24 d'abril, 20h
Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Espectacle 'Un mapa del cos'

Preestrena de l'espectacle 'Un mapa del cos', un projecte creat pels vilafranquins Miquel Villalba (piano) i Mariona Ríos (textos i performance) i la calafina Marina Torra Cabau (soprano).

'Un mapa del cos' és un espectacle multidisciplinari de creació pròpia de música Lied, poesia, performance, dansa i arts plàstiques. Una protagonista i un recorregut introspectiu, on descobrirà els nusos emocionals que no veu durant el dia a dia i es retrobarà amb ella mateixa fins a assolir la pau interior. Les diverses vivències de la protagonista aniran acumulant marques en un llenç formant una mena de mapa, ple d’històries. Aquest mapa és la protagonista, allò bo i allò dolent, tot el que viu forma part d’ella.

L’argument central de l’espectacle parteix del poema 'Teoria del caos' d’Anna Gual i de textos de Mariona Ríos. A partir d’aquí es dibuixa l’experiència de la protagonista, que no pot exterioritzar el que sent. Un garbuix d’emocions la consumeix i no sap com posar-hi ordre perquè, potser, no s’ha permès l’espai per desgranar què li fa mal. L’espectacle és un recorregut emocional de la protagonista a través del seu dolor per reescriure com se sent.

Aquest projecte va ser seleccionat dins de la convocatòria per les residències de la Fàbrica de Lied del Montseny i serà estrenat al Teatre Auditori de Llinars del Vallès el 30 d'abril, on els artistes hi han pogut assajar com a residents.

Preu: 

10€
Comprar entrades online aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1