Menjar i beure
,
2021
Divendres 3 de desembre, 10h
Estació de Tren de Lavern-Subirats
Subirats

Pedala i Tasta

Activitat 'Pedala i Tasta', una nova experiència que consisteix a viatjar en tren al Penedès fins a l'estació de Lavern-Subirats, on Enobicing Penedès donarà la benvinguda als i les participants per recollir la teva bici de lloguer i començar l'aventura pedalant entre vinyes i cellers per Subirats. L'experiència també compta amb la complicitat d'onze cellers del municipi que ofereixen entorns ideals entre vinyes on fer una parada amb tast i aperitiu inclòs.

'Pedala i tasta' no és una experiència més, és una nova manera de conèixer el territori i els productes de proximitat de Subirats. I de la manera més sostenible possible!

>Cellers participants: Albet i Noya, Casa Ravella, Cava Bertha, Cava Guilera, Caves Ventura Soler, Celler Carol Vallès, El Mas Ferrer, Eudald Massana Noya, Fèlix Massana Ràfols, Batllori i Llopart.

Preu: 

 

35€ per persona (mínim 2 persones) | Cal reservar aquí (enllaç)
Inclou bicicleta elèctrica (fins a 4 h) i casc, assegurança de responsabilitat civil, servei de gestió i reserva a mida, servei d'assistència en ruta, app de les rutes de Subirats i tast i petit aperitiu en un celler.

Organitza: 

Bikemotions

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1