Família
,
2021
Diumenge 18 d'abril, 12h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Teatre familiar 'Jo vaig amb mi'

Teatre 'Jo vaig amb mi'. L'espectacle és l'adaptació del llibre supervendes que ja s'ha reeditat deu vegades en castellà i quatre en català, text de Raquel Díaz Reguera. Paco Mir (Tricicle) ha adaptat i dirigit aquesta peça que tracta sobre l'autoestima i la necessitat de ser nosaltres mateixos.

Sinopsi: 

Val la pena canviar la nostra manera de ser per tal d’agradar als altres? En aquest món de likes, què estem disposats a fer per tal d’agradar? La Sol és una nena molt especial: duu unes ales i porta ocells al cap. A la Sol li agrada moltíssim un noi que es diu Martí, però en Martí no li fa cas, no la mira, mai no la mira; de fet, sembla que ni la vegi. Els amics de la Sol li aconsellen que provi de canviar coses de la seva aparença física i de la seva personalitat perquè pugui despertar l’interès d’en Martí, i ella, que està disposada a tot, es desfà les cues dels cabells, es treu les ulleres, les pigues de la cara, les ales i, fins i tot, els ocells del cap.

Afortunadament, la Sol té una família que l’estima molt, que l’ha criat en harmonia, estimulant la comunicació, el respecte i, per descomptat, el sentit de l’humor. Ella soleta arribarà a conclusions precises i decisives per a la seva felicitat...

Preu: 

 

8€ | 6€ amb descompte
Venda d'entrades online aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autora: Raquel Díaz Reguera
Adaptació i direcció: Paco Mir
Música: Jofre Bardají
Intèrprets: Anna Arena, Meritxell Termes i Albert Ruíz
Producció: Vania Produccions

Més informació: 

  • imatge de control 1per1