Espectacles
,
2022
Del 23 d'abril a l'1 de maig
Diversos indrets
Vilafranca del Penedès

5è Festival Dansòmetre

Cinquena edició del Festival Dansòmetre que vol tornar a la normalitat d’abans de la pandèmia i trepitjar de nou el carrer. Al Festival Dansòmetre, que enguany portarà el lema "Et farem ballar el cap", s’hi apleguen, al voltant del Dia Internacional de la Dansa, celebrat arreu del món el 29 d’abril de cada any, una programació que combina tant la dansa al carrer com espectacles professionals d’aquesta disciplina artística i una acció formativa.

Aquesta edició acollirà espectacles per part de dues companyies de dansa locals que es troben en estadis molt diferents de les seves trajectòries: La Taimada, una companyia consolidada que compta amb una projecció i ideari consolidats, i Moviment Sísmic, una companyia jove que està en procés creatiu dels seus primers treball nascuts a l’espai de creació jove de Vilafranca La Nau.

La coreògrafa convidada del Dansòmetre en aquesta ocasió és la vilafranquina Laura Olivella, directora i coreògrafa de l’espectacle familiar 'L’Ombra d’en Peter Pan', estrenat al teatre Condal de Barcelona, que ha fet temporada posteriorment al Teatre Borràs i que diumenge 1 de maig arribarà al Teatre Cal Bolet dins de la programació professional.

Programa: 

Més informació: