Música
,
2022
Del 19 de desembre de 2021 al 20 d'agost
Diversos espais
Vilafranca del Penedès

8è MUSiCVEU Festival

Vuitena edició del Festival Musicveu que organitza la Fundació Pinnae i que enguany aplega 11 grups i músics d’estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe.

Aquests concerts es faran a 9 espais diferents del Penedès, com són el centre cultural i modernista del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae a Vilafranca del Penedès, les caves Rovellats, Joan Sardà o Torreblanca, el Cava Centre de Sant Sadurní d’Anoia, el local dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot, la Basílica de Santa Maria, els jardins del futur Centre de Dia Jaume Nicolás - Fundació Pinnae o el Casal Societat La Principal a Vilafranca.

Entre els grups participants d’aquesta vuitena edició trobem concerts de pop com Ginestà, de música clàssica com el de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà en nou format i denominació “Orthemis” o de grups vocals com The London Community Gospel Choir o Ol’green. Musicveu també oferirà un espectacle d'havaneres i cançó de taverna a càrrec de Les Anxovetes i un concert més d’autor com el que faran Elena Gadel i Marta Robles. Altres propostes del festival són els concerts de jazz de Susana Sheiman i de Fredi’s Jazz Band, l’espectacle de Las Migas i el magnífic tribut al grup d’ABBA The new experience. El festival tancarà amb el concert de Northern Cellos, un espectacular show de música rock a quatre violoncels i bateria.

A banda de la música, el festival Musicveu complementa la seva oferta amb visites enoturístiques als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s’oferirà després d’alguns concerts.

Programa: 

Consulta la programació aquí (enllaç)

Preu: 

Diversos preus | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Fundació Pinnae

Més informació: 

  • imatge de control 1per1