Menjar i beure
,
2022
Del 7 al 28 de maig
Cellers elaboradors de Cava
Sant Sadurní d'Anoia, Castellví de la Marca, Puigdàlber, Santa Fe del Penedès, Torrelavit, Olèrdola i Sant Martí Sarroca

La Primavera del Cava

Amb l'arribada de la primavera i els primeres brots de les vinyes, un selecte grup de quinze cellers ubicats al Penedès promouen la iniciativa La Primavera del Cava. Sota la coordinació d'AECAVA, l'Associació d'Elaboradors de Cava, els caps de setmana de maig els cellers celebraran l'arribada de la primavera amb un ampli ventall d'activitats creades especialment per a l’ocasió.

Ubicats a llocs privilegiats, els quinze cellers participants a La Primavera del Cava són: Agustí Torelló Mata, Batllori, Codorníu, Covides, Família Jovani - Cava Berdié, Giró del Gorner, Giró Ribot, Joan Segura Pujadas, Juvé & Camps, Masia Torreblanca, Pagès Entrena, Rovellats, Sumarroca, Vilarnau i Vins El Cep.

Cadascun d'ells ofereix propostes que inclouen música en directe, tallers de ioga i meditació, sortides per la natura amb bicicletes elèctriques, maridatges de caves amb formatges, nordic walking pels camins rurals, una cursa entre vinyes, dinars de pagès, brunchs a la natura, un taller de cuina italiana, una sortida solidària entre vinyes i moltes altres propostes singulars. Les activitats estan pensades per a tots els públics.

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Preu: 

Diversos preus
Comprar entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA

Més informació: 

  • imatge de control 1per1