Menjar i beure
,
2022
Dies 9 i 10 d'abril
Diversos indrets
Sant Llorenç d'Hortons

ViArt

Sant Llorenç d’Hortons una nova edició del ViArt, una fira de caràcter anual que va néixer al municipi ara fa 10 anys amb la voluntat de fusionar els vins i els caves ecològics, biodinàmics o naturals amb l’art, i les seves diferents expressions: pintura, música, dansa, gastronomia, etc.

Els cellers participants en aquest esdeveniment tenen com a denominador comú una agricultura que mostra respecte pel medi ambient i una mínima intervenció durant el cicle de la vinya i l’elaboració del vi. Des de la terra, a les vinyes, fins el producte final, el vi. Així, els cellers que seran presents al ViArt treballen amb una agricultura basada en la biodiversitat i l’astronomia, i que tenen un estil de vida que entén que la terra és un organisme viu i receptiu.

El motiu pel qual els cellers i els artesans participants al ViArt comparteixen aquest ADN és pel Terrazel, un espectacle que caracteritza i simbolitza la manera de ser i pensar de Sant Llorenç d’Hortons: una metàfora de la lluita entre les forces de la natura i la destrucció que provoca l’home envers ella. El Terrazel es representa cada 10 d’agost al municipi, dia de Sant Llorenç i cor de la Festa Major.

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Més informació: