Jump to navigation
Del 27 de setembre al 22 de novembre
Mes de novembre
Del 20 al 26 de novembre
Del 18 al 27 de novembre
De l'11 al 27 de novembre
Dijous 28 de novembre, 19h
De l'11 al 28 de novembre
Del 19 al 28 de novembre
En el marc de la 6a edició de la Primavera del Cava, taller de tast: Tòfona d'estiu i Cava, una proposta on els i les assistents tindran l'oportunitat de tastar aquesta sorprenent combinació i aprendre com els dos productes es complementen entre si. Descobriran les diferents varietats de cava i les seves característiques, així com també la versatilitat d'aquestes tòfones en la cuina.
Una oportunitat per endinsar-se en el món de la gastronomia, i experimentar amb els sabors i aromes dels millors productes de la Conca de Barberà i les muntanyes de Prades.
Els i les assistents tindran l'oportunitat de preparar diferents plats amb tòfones d'estiu, i aprendre les tècniques necessàries per aconseguir un resultat excepcional.
De 10:30 a 12:30h
36€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Celler Carles Andreu
Web La Primavera el Cava Web AECAVA Web Celler Carles Andreu