Jump to navigation
Dimecres 24 d'abril, 11h
Dimecres 24 d'abril, 18h
Dimecres 24 d'abril, 19h
De l'11 al 25 d'abril
Del 29 de febrer al 25 d'abril
Divendres 26 d'abril
Del 4 de març al 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril, 11h
En el marc de la 6a edició de la Primavera del Cava, taller de tast: Tòfona d'estiu i Cava, una proposta on els i les assistents tindran l'oportunitat de tastar aquesta sorprenent combinació i aprendre com els dos productes es complementen entre si. Descobriran les diferents varietats de cava i les seves característiques, així com també la versatilitat d'aquestes tòfones en la cuina.
Una oportunitat per endinsar-se en el món de la gastronomia, i experimentar amb els sabors i aromes dels millors productes de la Conca de Barberà i les muntanyes de Prades.
Els i les assistents tindran l'oportunitat de preparar diferents plats amb tòfones d'estiu, i aprendre les tècniques necessàries per aconseguir un resultat excepcional.
De 10:30 a 12:30h
36€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Celler Carles Andreu
Web La Primavera el Cava Web AECAVA Web Celler Carles Andreu