Menjar i beure
,
2023
Dissabte 22 d'abril
Diversos indrets
Sant Llorenç d'Hortons

ViArt

Nova edició del ViArt, fira que fusiona els vins i els caves ecològics, biodinàmics o naturals amb l’art, i les seves diferents expressions: pintura, música, dansa, gastronomia, etc.

Els cellers participants en aquest esdeveniment tenen com a denominador comú una agricultura que mostra respecte pel medi ambient i una mínima intervenció durant el cicle de la vinya i l’elaboració del vi. Des de la terra, a les vinyes, fins el producte final, el vi. Així, els cellers que seran presents al ViArt treballen amb una agricultura basada en la biodiversitat i l’astronomia, i que tenen un estil de vida que entén que la terra és un organisme viu i receptiu.

El motiu pel qual els cellers i els artesans participants al ViArt comparteixen aquest ADN és pel Terrazel, un espectacle que caracteritza i simbolitza la manera de ser i pensar de Sant Llorenç d’Hortons: una metàfora de la lluita entre les forces de la natura i la destrucció que provoca l’home envers ella. El Terrazel es representa cada 10 d’agost al municipi, dia de Sant Llorenç i cor de la Festa Major.

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons

Més informació: 

  • imatge de control 1per1